Profiel

    Creatieve  Congresfotografie van hoge kwaliteit voor een lage prijs!

 


Congresfotografie: boeiend!

Ik ben een enthousiaste en zeer ervaren  allround fotograaf die zich heeft gespecialiseerd in het fotograferen van congressen, symposia, events, bedrijfstrainingen en workshops  en dat heel erg leuk vindt om te doen. Het is voor mij een boeiende tak van fotografie, want waar mensen zijn, gebeurt altijd veel en bij dit soort bijeenkomsten zijn veel fotogenieke momenten te vinden.  De uitdaging zit hem in het telkens weer proberen een boeiende en interessante reportage te maken: het moet net even iets anders zijn. Maar het allerbelangrijkste is dat de opdrachtgever  tevreden is met de reportage. Een groter compliment bestaat er voor mij niet.

Agfa clack

Mijn eerste foto's maakte ik toen ik tien jaar was met de 'Agfa clack' van mijn vader: kiekjes van de natuur. Op de middelbare school fotografeerde ik mijn medeleerlingen en docenten stiekem tijdens de les. En later, op de Foto Academie in Amsterdam, specialiseerde ik me in de journalistieke, documentaire en portretfotografie.


Wat

Ik lever foto's voor kranten en tijdschriften, voor jaarverslagen en brochures, voor personeelsbladen en bedrijven. Ik ben breed inzetbaar, snel werkend, klantgericht en flexibel.  Reportages van congressen zijn voor mij  de krenten in de pap; bij congressen voel ik mij in mijn element en kan ik er mijn creativiteit goed in kwijt.

Opdrachtgevers

De opdrachtgevers waarvoor ik werk zijn erg divers.
Om een indruk te geven volgt hier een kleine greep uit mijn opdrachtgevers: Reformatorisch Dagblad,  Stichting Samenwerkende Huisartsendiensten Rijnland, CNV,  Koninklijke Kentalis,  Hogeschool Utrecht,  UMC Utrecht, NVVB, VGCT, Rijkswaterstaat, Vakblad voor de Bloemisterij, MKB Nederland, Checkpoint , Landelijke Huisartsen Vereniging, Universiteit Utrecht, Raet en UWV.


Hoe

Aanleveren van foto's kan per dvd, e-mail en/of We Transfer. Ik ben lid van de  DuPho (de Nederlandse Vereniging van Fotojournalisten, Dutch Photographers) en op al mijn werk zijn de algemene leveringsvoorwaarden van de DuPho van toepassing. Die zijn te vinden op www.dupho.nl/downloads/DuPho_Algemene_voorwaarden_augustus_2016.pdf