V

"Erik heeft al bij een aantal van onze congressen foto`s gemaakt. Ik prijs Erik om zijn professionaliteit, snelheid, en niet onbelangrijk, zijn manier van omgang met de congresgangers en humor!"

Merlin Niesten

Adviseur Communicatie en Evenementen  NVVB (Nederlandse Vereniging van Burgerzaken)


   

 “Van nature laat Erik mensen op zijn of haar gemak voelen. En dat zie je terug in zijn werk. Voor een opdrachtgever is hij betrouwbaar, flexibel en de man van de creatieve oplossingen voor élke opdracht. Echt onmisbaar!”

 Marieke ten Dam

Communicatieadviseur LHV (Landelijke Huisartsen Vereniging)


     

"Wij hebben Erik leren kennen als een enthousiaste, kundige en buitengewoon plezierige fotograaf, die niet alleen mooie foto’s maakt, maar ook goed luistert naar zijn opdrachtgever en meedenkt over het te bereiken resultaat. Het werk van Erik wordt gekenmerkt door een duidelijke eigen stijl die recht doet aan wat wij als Rijkswaterstaat met deze foto’s willen bereiken. Dit geldt zowel voor de foto’s van mensen als die van objecten. "


Hannie Nierop en Kees Jan Snijder

Coördinatoren Landelijk Introductieprogramma Welkom bij Rijkswaterstaat"Voor het verkrijgen van foto's voor verschillend marketing materiaal sturen wij Erik met specifieke opdrachten naar onze congressen. Altijd komt hij terug met het juiste resultaat. Een foto maken van een congres blijkt voor veel fotografen niet gemakkelijk maar Erik weet precies dat vast te leggen wat er toe doet op een congres; het menselijk contact. De samenwerking is altijd erg fijn, net als het eindresultaat."


Ronald van de Streek

Group marketing consultant Congrex group"Ik heb Erik leren kennen als een op- en top vakman met de gave om altijd het juiste moment vast te leggen vanuit zijn eigen invalshoek. Zijn materiaal is altijd zeer creatief en van hoge kwaliteit. Erik is zeer servicegericht en voelt heel goed aan welke sfeer je in de foto’s terug wilt laten komen."

Renko Kooistra

Event en DM coordinator Raet bv 


.

"Pas sinds dit jaar (2012) werken wij met heel veel plezier en geweldig resultaat samen met congresfotograaf Erik Kottier.

Voor zowel groot opgezette als kleinschalige evenementen is het fantastisch om met iemand, zoals Erik, te werken, die door ervaringen en professionaliteit weet hoe een sfeer en setting in een beeld moet worden gevat. Mooi beeldmateriaal van een bijeenkomst of event is voor ons zeer belangrijk in de communicatie met onze doelgroepen, zowel voorafgaand aan als na afloop van bijeenkomsten, executive sessies en evenementen. 

Omdat zowel de reacties als het fotoresultaat erg positief zijn, ben ik erg enthousiast over de samenwerking met Erik."Eunice Coli

 

Marketing en communicatie NVP   

 Ik heb de samenwerking met Erik altijd als zeer prettig ervaren. Hij is een professional die van elke opdracht een succes maakt met als resultaat prachtig bruikbaar beeldmateriaal. Erik heeft oog voor detail wat voor verrassende opnames zorgt. Hij heeft aan een korte duidelijke briefing voldoende, is betrouwbaar met een goed gevoel voor humor en daarbij een fijn mens om mee samen te werken. Zeer warm aanbevolen!


Anja van der Donk

Projectleider  Kennisevenementen Koninklijke Kentalis